Alice Gustafson

Ungryttare

Spruckna jeans och helgens planer

Allmänt Permalink0
Jag bjuder på en härlig men gammal bild innan jag måste berätta vad som hände imorse...
Jag åkte somsagt i väldigt god tid, men precis när jag skulle hoppa in i bilen böjer jag på ena benet för att sträcka mig efter något och mörs av et ordentligt "raaaatch" ljud innan jag känner hur mitt högra kn plötsligt blir iskallt, vad var det som hände? Jo mycket riktigt hade hela byxan spruckit över knät, mina älskade diesel jeans är nu förbrukade! Så himla typiskt, fast när jag tänker efter kanske det trots allt inte är så oväntat, jag gissar att jag  använt dem 400 gånger och då tror jag inte ens jag ligger i överkant.. Tur i oturen var väl att det var på knät och att det inte var allt för kallt ute.. Nu har jag landat hemma och smidit lite planer för helgen som kommer se ut såhär ----------->
Imorgon Lördag: 
Mysfrukost följt av längsdkidåkning. Sedan bär det av hemåt för en snabbdusch, ombyte och upphämtning av lite grejer innan det är dags att åter igen åka iväg. Denna gång står city på schemat och jag ska möta upp L för lite lunch innan vi ska på Lena Philipssons Show på cirkus. Det är fortfarande lite oklart vad som händer sen men jag gissar på att det slutar med att jag sitter uppkrupen i en soffa  och kollar på melodifestivalen. MYS!!
 
Söndag:
Hint hint det kan hända att jag stiger upp i gryningen för at fixa frukost till la familgia.. vem vet? 
Därefter följer iaf några timmars plugg innan jag beger mig till klubben för lite träning och medtagen lunch. på eftermiddagen ska jag sedan iväg på Afternoon tea och om affärerna fortfarande är öppna kan det hända att jag även drar på jeansjakt! Oavsett hur det går ska jag iaf avsluta dagen med lite franska plugg så att jag är helt redo inför måndagens prov- som enligt min magkänsla kommer vara allt annat än lätt..
 
och just det jag måste visa er hur crazy mitt hår varit idag! såhär ser det ut efter 12 timmars flängande, tänk bara hur det såg ut imorse! ;)
Over and Out för den här gången..
Alice

Fredag

Allmänt Permalink0
I vanliga fall försökr jag hinna cirkus en miljon saker innan jag drar mig mot skolan och på vägen dit gör jag ytterligare ett antal grejer, men inte idag, jag kastade på mig kläder, åt frukost och gjorde mig i ordning (läs: borstade tänderna och satte upp håret i toffs). sedan fick jag skjutss med mamma till t-banan och vi begav oss im mot stan, jag till skolan och hon till jobbet.. Och vet ni hur skönt det var att inte behöva springa upp för de 300 trappstegen mellan tunnelbanan och klassrummet och dessutom ha gott om tid att gå fötbi skåpet, säga hej till alla andra och bara andas lite? Jag tror bestämt att det här får bli en ny fredagsvana!
Nu ska jag strax äta lite lunch och sedan väntar två lektioner till innan det äntligen blit helg! För trots att det känns som att skolveckorna bara flyger förbi längtar jag alltid efter helgerna, som för det mesta är fyllda av roliga och fartfyllda aktiviteter varvat med familjemys och kompishäng (samt en del plugg))!
Här kommer en gamal favoritbild från sommaren!
 
 
 

En effektiv dag!

Minova, Vardag Permalink0
Gårdagen var allt annat än lugn, jag flög upp ur sängen vid någon minut efter sex, kastade på mig kläder och åt en snabb frukost bestående av gröt med ett berg svarta vinbär, ett gäng fullkornsskorpor och ett stort glas isvatten. sedan yrade jag runt i jakten på mina stallkläder, packade väskan, borstade tänder och hår och begav mig mot skolan. På tunnelbanan hann jag göra nästa veckas svenskläxa så nu kan jag check av det från min "to do list". Värt att notera är även att jag hann i tid till skolan, SL och jag har nämligen lite olika åsikter om hur fredagstrafiken ska se ut! Efter en kort kemilektion var det sedan dags att bege sig till stora aulan för att skriva matteprov och trots att jag är relativt bra på matte och kände mg förberedd var det SVÅRT eller egentligen var det nog inte så svårt men det var långt och jag stressade upp mig vilket resulterade i att jag inte hann klart, det har nog aldrig hät förut, att jag lämnat in ett ofulständigt prov, men men det får vara! Efter matten fick jag äntligen resultatet från förra veckans kemiprov och då känndes allt plötsligt betydligt mycket bättre, och inte blev det sämre när jag fick tillbaks mitt biologiprov senare på eftermiddagen! När jag äntligen avverkat mina skoltimmar begav jag mig hemmåt en sväng innan pappsen körde mig till stallet. Det är otroligt lyxigt att få skjuts båda vägarna, tack för det! Jag hann alltså även med ett bra dressyrpass (som jag tänkte sammanfatta lite kort senare idag!) på finaste sessan-bessan innan jag kom hem och slog mig ner framför datorn för att skriva klart en verksamhetsberättelse som jag undvikit in i det sista. Jag gjorde ett litet avbrott för att äta en fantastiskt god midag á la Jamie Oliver style och skrev sedan klart verksahetsberättelsen men en stor kopp thé som sällskap!
 
Nu ska jag snart slänga på mig lite träningskläder och bege mig bort till klubben för att utöva en av de bästa idrotter jag känner till- nämligen lite paddling!
Till top