Alice Gustafson

Ungryttare

Tack helgen

Allmänt Permalink0
I torsdags var jag totalt utpumpad utan att egentligen veta varför. Jag hade mått lite illa under veckan och kanske hade det resulterat i att jag ätit lite dåligt, kanske var det det återkommande slasket ellet det faktum att jag dragits med spänningshuvudvärk tre dagar i rad. Oavsett orsaken så var det oerhört befriande att inte ha någon föreläsning på fredagen. Jag kunde sova ut (läs sov till 07:20) , åt frukost i lugn och ro och begav mig till campus. väl där betade jag av ett gäng inlämningsuppgifter innan jag fortsatte iväg på ett träningspass på gymmet - jag är så otroligt tacksam att jag ibland kan smita iväg och träna mitt på blanka dagen, det ger mig så mycket energi! På efermiddagen fick jag dessutom njuta av en härlig prommenad längs ån och en god kardemummabulle från Gateau.
Redan fredagkväll var jag lite mer i balans, ibland är allt som behövs att få andas lite frisk luft.   Lördagen bjöd även den på en promenad i solen, lite fix och sedan en korridorsfest som resulterade i att jag ligger lite back i sömn nu, men trots det så känner jag mig energifylld, för jag lär helgen planer bestämmas av vad jag behövde för att tanka baterierna, ibland är återhämntning att ligga i sängan och plöja serier ibland att göra allt det man "inte hinner" i vardagen. 
 
Mat är ju icke att förglömma när man pratar återhämntning så här kommer två av helgens höjdpunkter
1. En improviserad pad-thai med massa grönsaker 2. En skål gröt toppad med allt jag kunde hitta i skafferiet = vinnande koncept!
 
En annan sak som är viktig för min återhämtning är naturen, så att bo ett stenkast från ett naturreservat är för mig otroligt lyxigt. Tyvärr lös solen med sin frånvaro när jag fick feeling och drog upp (mobil)kameran- men snö och dagsljus räcker för att fylla mig med välbehag! Så av den anledningen får ni följande bilder trots att de hade mått bra av lite redigering ;)
 
Hoppas ni får ett fint avslut på veckan och en bra start på den nya månaden. Nu ska jag sätta mig framför ett avsnitt av någon serie och äta lite kvällsfika, vi hörs!
 
Till top